Sukitus

Viemäreiden sukitusvaihtoehdolla voidaan säästää jopa puolet kustannuksista verrattuna perinteisen putkiremonttiin. Sukitusmenetelmä vie myös huomattavasti vähemmän aikaa kuin putkistojen uusiminen.

Sukitus säästää aikaa, rahaa ja rakenteita

Teemme viemäriputkistojen saneerauksia nykyaikaisella sukitusmenetelmällä.

Sukituksessa putkien vaihtamisen sijaan vanhojen putkien sisälle asennetaan uudet putket, jolloin olemassa olevat reiät ja halkeamat korjaantuvat. Sukitus on yhtä kestävä menetelmä kuin putkien vaihtaminen – työn lopputulos kestää käytössä vuosikymmeniä.

Putkiremontin suunnittelu on hyödyllistä aloittaa kartoittamalla putkiston kunto, jolloin voidaan tarkemmin huomioida mahdolliset vika- ja ongelmakohdat jo ennen varsinaisen remontin aloittamista. Kartoituksesta saatu tieto helpottaa LVI-suunnittelijan työtä.

Kartoituksen teemme videokuvaamalla viemärin. Kuvauksessa nähdään mahdolliset halkeamat, reiät, painaumat ja muut mahdolliset viat putkistossa.


Sukituksen etuja

  • Remontin nopea aikataulu perinteiseen putkiremonttiin verrattuna. Sukitus ansiosta remontin kesto pienene jopa kolmannekseen.
  • Vähentää remontin kustannuksia.
  • Säästää asunnon rakenteita. Lattioita ja seiniä ei tarvitse aukaista.
  • Asunnossa voi asua remontin aikana.


Tokitek

Viemärisaneeraukset sukittamalla Pohjoisen alueella.

Y-tunnus 2542692-1020 712 1320Ulakatu 5, 96300 Rovaniemiinfo@tokitek.fiLöydät meidät myös Instagramista

Laskutustiedot

Tokitek Suomi Oy (y-tunnus 2542692-1)
verkkolaskutusosoite: 003725426921
operaattori:Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH (Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.)